Today.ua

“У нього немає грошей на обручку“: Надія Матвєєва виходить заміж за молодого бойфренда

53-річна Надія Матвєєва погодилася стати дружиною бойфренда, який молодший за неї на 20 років. Телезірка відверто розповідала про особисте життя і зізналася, що її обранець бідний.

Ведуча шоу "Все буде добре" та "Неймовірна правда про зірок" пережила два розлучення. Вона зізналася, що знову закохана. Її обранцем стала непублічна людина. Закоханим не заважає різниця у віці, яка становить два десятиліття.

Матвєєва познайомилася з чоловіком на вечірці. Він не знав, що перед ним – українська знаменитість і був здивований, дізнавшись, скільки Надії років. Теледіва зазначила, що її мати та дорослий син не дуже добре ставляться до її роману, оскільки тепер вона належить не лише їм.

Колишня учасниця шоу "Танці із зірками" поки що не зустрілася з родичами коханого. Вона розповіла, що у чоловіка також є дитина. Матвєєва наголосила, що війна лише зблизила її з бойфрендом.

Зірка висловилася про свої почуття. Вона заявила, що погодилася вийти заміж, проте поки що не отримала обручки. Через фінансові труднощі нареченого його пропозиція прозвучала лише на словах.

"Я правда кохаю цього чоловіка... Ми не домовлялися, що одружимося... Просто було зрозуміло, що ми будемо разом завжди. Я щось сказала... А він мені у відповідь: "А я хочу з тобою одружитися. Вийдеш за мене заміж?". Мені було так приємно, що я сказала "Так". Це не вважається пропозицією, тому що немає кільця. У нього немає грошей поки, щоб купити обручку", - поділилася Матвєєва з колегою Григорієм Решетником у проекті "Як ти?".

Зірка пояснила, що відмовилася від табу щодо віку – стереотипи зруйновало саме життя. Надія вважає, що різниця у віці – чудовий виклик для пари.

Нагадаємо, 9 червня американська співачка Брітні Спірс стала дружиною фітнес-тренера Сема Асгарі, який молодший за неї на 12 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ