Today.ua

Вбивча краса: Ольга Фреймут у шовковій сукні підкорила стрункістю

Ольга Фреймут, безумовно, одна з найкрасивіших і найрозкішніших артисток українського шоубізнесу. Екс-"Ревізор" народила трьох дітей, зумівши зберегти чудову струнку фігуру та молоде обличчя. У віці 39 років телеведуча та експерт з етикету виглядає років на 10 молодшою за свій вік.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Ольга Фреймут опублікувала нове фото. У кадрі красуня-блондинка постала чи то в театрі, чи то в музеї, позуючи у дуже гарній карамельній шовковій сукні з об'ємними рукавами, елегантними манжетками та акцентом на талії.

Образ телезірка завершила стриманими сережками, волосся уложила в красиві голлівудські локони, а також нанесла ніжний макіяж, що підкреслив її природну красу. На це звернули увагу й численні шанувальники Ольги Фреймут.

"Милий, красивий ангел", "Боже, яка вона красуня. Беру приклад", "Краща", "Ольга, ви красуня", "Дивовижна", "Красива на фото", "Люблю вас", - захоплюються фоловери.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FreimutOlia (@freimutolia)

В Інстаграм-сторіз ведуча завантажила ще одне фото, показавши рідкісні кадри зі своїми дітьми. Позувала зірка, обернувшись у плед, а поряд із нею молодші діти ліпили сніговика.

"Сімейний сніговик", так його назвали діти", - підписала піст Ольга Фреймут.

Нагадаємо, Ольга Фреймут у сукні за 21 тисячу гривень наголосила на своїй стрункій фігурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ