Today.ua

Українська модель Алла Костромічова показала недоліки своєї фігури: відео

Алла Костромічова, здавалося б, модель світового рівня, що прикрашала подіуми по всьому світу. Однак її фігура, ідеальна на перший погляд, має свої недоліки. Українська манекенниця спробувала донести жінкам, що потрібно любити себе такими, якими вони є - ідеалу не існує.

"Ти гортаєш стрічку і думаєш, що всі, крім тебе, ідеальні ... але це не правда .... З тобою все в порядку, повір ..." - зазначила в публікації Алла Костромічова.

В особистому акаунті в Інстаграм ведуча шоу "Топмодель по-українськи" опублікувала відверте фото, на якому постала в чорній спідній білизні. Алла Костромічова продемонструвала, що і у неї є свої вади. У кадрі модель показала пігментні плями, складки на боках, розтяжки і в'ялу шкіру на животі, а також невеликий животик, зазначивши, що ідеалу не існує і не потрібно соромитися бути справжньою.

Шанувальники прийшли в захват, зазначивши, що модель скоріше за все запустила новий флешмоб, який повторять багато знаменитостей і блогерів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alla Kostromichova (@alla)

"Блін, Алла, це челлендж", "Обожнюю", "Захоплююся вами", "Ви молодець", "Переглянула 4 рази", "Це краще, що я бачила", "Гідне відео і дуже правильні слова", "Те, що ви зробили неймовірно важливо для багатьох! Для всіх, хто відчуває себе не таким, дивлячись на ідеальних людей з бездоганними тілами. Красивою не = ідеально", "Ви прекрасна", "Дуже актуально, можна запускати соціальну рекламу", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Наталя Могилевська показала себе з лисою головою і розповіла про парі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ