Вечеря за 15 хвилин – пікантна курка у солодкому соусі теріякі

Автор: Анастасия Березовская

Приготувати просту та смачну страву на вечерю, не витративши при цьому купу часу, реально. Пропонуємо вам скуштувати пікантну курочку в солодкому соусі теріякі, яка точно сподобається всій родині.

Вечеря за 15 хвилин – пікантна курка у солодкому соусі теріякі - today.ua

Курка на вечерю за 15 хвилин – рецепт

Складові:

  • 500 г курячого філе
  • 3/4 склянки борошна
  • 3/4 склянки кукурудзяного крохмалю
  • 1 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. паприки
  • 3/4 склянки холодної води
  • 1/2 склянки рослинної олії
  • 1/2 кеш'ю

Соус:

  • 1/2 склянки соусу теріякі
  • 1/4 склянки соєвого соусу
  • 2 ст. л. оцту
  • 1 ст. л. цукру
  • 2 зубчики часнику
  • Маленький шматочок кореня імбиру

Спосіб приготування:

Вечеря за 15 хвилин – пікантна курка у солодкому соусі теріякі

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Соус: теріякі, соєвий соус змішайте з оцтом, додайте цукор, подрібнений часник і натертий на тертці імбир.
  2. Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками.
  3. Змішуємо борошно, крохмаль, сіль, паприку - перемішуємо. Половину суміші пересипаємо в іншу миску і додаємо холодну воду - вийде рідке тісто.
  4. На розігрітій сковороді обсмажуємо курку, яку попередньо обваляли в сухій суміші, а потім занурили в тісто. Обсмажуємо на олії партіями по 2-3 хвилини з кожного боку. Викладаємо на паперовий рушник, щоб зійшов зайвий жир.
  5. Після того як насмажили курку, виливаємо зі сковороди олію і повертаємо м'ясо. Додаємо соус, подрібнений кеш'ю та перемішуємо. Готуємо упродовж хвилини.
  6. Подавати краще з броколі та рисом.

Готово! Смачного!

Популярні зараз

В одному з обласних центрів вже оголосили про подовження зимових канікул: школи можуть самі визначати тривалість вакацій

Майже 150 тисяч внутрішніх переселенців були змушені повернутись на окуповану територію, 99% з них – не з власної волі

Пропонуємо вам також скуштувати арабський омлет у духовці – простий рецепт смачного сніданку із сиром та зеленню.

Головне