Today.ua

Вечеря за 15 хвилин – пікантна курка у солодкому соусі теріякі

Приготувати просту та смачну страву на вечерю, не витративши при цьому купу часу, реально. Пропонуємо вам скуштувати пікантну курочку в солодкому соусі теріякі, яка точно сподобається всій родині.

Курка на вечерю за 15 хвилин – рецепт

Складові:

Соус:

Спосіб приготування:

  1. Соус: теріякі, соєвий соус змішайте з оцтом, додайте цукор, подрібнений часник і натертий на тертці імбир.
  2. Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками.
  3. Змішуємо борошно, крохмаль, сіль, паприку - перемішуємо. Половину суміші пересипаємо в іншу миску і додаємо холодну воду - вийде рідке тісто.
  4. На розігрітій сковороді обсмажуємо курку, яку попередньо обваляли в сухій суміші, а потім занурили в тісто. Обсмажуємо на олії партіями по 2-3 хвилини з кожного боку. Викладаємо на паперовий рушник, щоб зійшов зайвий жир.
  5. Після того як насмажили курку, виливаємо зі сковороди олію і повертаємо м'ясо. Додаємо соус, подрібнений кеш'ю та перемішуємо. Готуємо упродовж хвилини.
  6. Подавати краще з броколі та рисом.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати арабський омлет у духовці – простий рецепт смачного сніданку із сиром та зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ