Today.ua

Вечеря за 15 хвилин: найсмачніший заливний пиріг з м'ясом та грибами

Ще один улюблений український рецепт, який готували наші бабусі. Заливний пиріг з м'ясом і грибами або, як його ще називали, картопляна запіканка з грибами та фаршем, припаде до смаку всій родині. А завдяки тому, що на приготування піде лише 15 хвилин, буде рада і сама господиня.

Вечеря за 15 хвилин – заливний пиріг з м'ясом та грибами

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо картоплю і робимо з неї пюре з додаванням молока, солі та вершкового масла.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо її до золотистого кольору, додаємо нарізані гриби і солимо на смак.
  3. Фарш можна взяти абсолютно будь-який, але найкраще підходить асорті. Обсмажуємо фарш на сковороді хвилин 5 і солимо.
  4. Форму змащуємо вершковим маслом. З картопляного пюре викладаємо основу, додаємо фарш та цибулю з грибами. Зверху до смаку присипаємо необхідною кількістю сиру.
  5. Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати львівський сирник на сніданок – рецепт автентичного українського десерту, якому понад 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ