Today.ua

У білій сукні з вирізом на грудях: Тіна Кароль вразила новим жіночним вбранням

Тіна Кароль не перестає тішити своїх численних шанувальників незвичайними образами. Зірка, яка є величезною шанувальницею грузинського модельєра з Лондона, знову вийшла у його вбранні.

У новому випуску шоу "Голос країни" на майданчику несподівано з'явилася Тіна Кароль, яка протягом багатьох років була зірковим наставником, відмовившись від цієї ролі цього року. Зірка вийшла підтримати дівчину-композитора, яка написала їй пісню "Знайти своїх", а також створила багато хітів іншим артистам.

Для зйомок Тіна Кароль обрала розкішне біле вбрання від бренду David Koma. Співачка виглядала фантастично в ідеальній сукні-футлярі без рукавів, довжиною до щиколотки та ефектним вирізом на грудях зі сріблястою прикрасою. Образ артистка завершила милими босоніжками, розпустила волосся, завите в легкі хвилі, і нанесла свій улюблений макіяж із червоною помадою. Глядачі та зіркові наставники були здивовані появою Тіни Кароль, яка разом з учасницею "Голосу країни" виконала рядки зі своєї пісні, довівши до сліз тренерів. Попри те, що до учасниці не повернувся ніхто із зірок, участь у проєкті вона не завершила, потрапивши до команди "Другий шанс" до Олександри Зарицької та Андрія Мацоли.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль Офіц. фан-клуб (@_fantina)

Нагадаємо: Тіна Кароль у прозорій сукні за кілька тисяч доларів розчарувала фанатів: "Що за несмак".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ