Today.ua

Цього року не в білих джинсах: Ірина Федишин показала, як садила з мамою картоплю

Життя української співачки Ірини Федишин із початком війни дуже змінилося. Замість того, щоб продовжити свій тур українськими містами, вона ховається під час повітряних тривог у підвалі, допомагає плести маскувальні сітки, збирає гроші на закупівлю амуніції та обладнання для військових. Проте єдине, що у її житті незмінно – це робота на городі.

Щороку зірка українського шоу-бізнесу разом зі своїми батьками вирушає на поле, висаджує картоплю та інші культури. Тендітна дівчина, яка звикла збирати повні зали та виступати в яскравих сценічних вбраннях, одягає старий одяг, і як багато інших українців вирушає до городу.

Минулого року Ірину Федишин засміяли, що вона займалася роботою в землі в білих джинсах і залишилася абсолютно чистою, звинувативши її в тому, що вона не працювала зовсім. Цього року у поле зірка вийшла у темно-синіх облягаючих джинсах, светрі-поло від відомої марки та білих кросівках.

В особистому обліковому записі вона поділилася фотографією зі своєю мамою, з якої садила редис. Красуні-блондинки порадували шанувальників і вкотре захопилися, наскільки мама з донькою схожі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

"Поміж волонтерськими справами, городніх справ ніхто не відміняв. З мамою на грядках. Цього року не тільки картоплю посадили, а й цибулю, моркву, буряк, огірки…  словом, як і завжди", - зазначила у публікації Ірина Федишин.

Шанувальники захопилися силою духу зірки, а також побажали багатого врожаю.

Нагадаємо, 74-річна Ніна Матвієнко у прозорій сукні вразила зовнішнім виглядом - не гірше за Ротару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ