Today.ua

У металевому бікіні та ковбойському капелюсі: Кім Кардаш'ян похвалилася вбранням на Хелловін

Днями багато хто відсвяткував найстрашніший день на рік. На Хелловін знаменитості вибрали найрізноманітніші вбрання, надихнувшись своїми улюбленими персонажами, книгами, фільмами та кіно. Хтось вбрався у героїв гучного проєкту "Гра в кальмара", хтось повернувся до класики кіно, "Гаррі Поттера" та інших. Але Кім Кардаш'ян не стала відмовлятися від свого звичного стилю і, звичайно ж, наголосила на своїх апетитних формах.

Телезірка, успішний підприємець та колишня дружина Каньє Веста, нині просто Йє, з'явилася на костюмованій вечірці в образі сексапільної космічної ковбойши.

"Хелловін 2021 - КовБот костюм", - зазначила в публікації Кім Кардаш'ян.

В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка поділилася серією фотографій, у всій красі показавши своє дивовижне вбрання, створене французьким брендом Mugler.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kim Kardashian West (@kimkardashian)

У кадрі теледіва з'явилася у сріблястому металевому бікіні: трусах із завищеною лінією талією з підв'язками, що перетікають у ботфорти, бюстгальтері з прикрасою у вигляді зірки та рукавами. Її образ завершив також прозорий ковбойський капелюх. Волосся Кім залишила розпущеним, зробила шкіру ідеально рівною, на губи нанесла нюдову помаду, підкреслила очі, а нігті нафарбувала сріблястим лаком.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес відзначила Хелловін з Беном Аффлеком та дітьми: відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ