Today.ua

До моди увійшли асиметричні худі та світшоти: головні тренди 2022 року

У новому сезоні головним модним напрямком буде практичність та комфорт. Світові будинки мод випустили колекції, головну скрипку в яких грають світшоти та худі. Стилісти радять вже зараз поповнити гардероб відповідними моделями.

Модниці всього світу вже вирушили до магазинів вибирати худі та світшоти у базових відтінках. Бежеві та чорні моделі будуть на піку популярності у новому сезоні. У гардеробі-2022 мають бути моделі у класичному стилі та вкорочені. Незважаючи на те, що худі і світшоти - предмети спортивного гардеробу, знамениті дизайнери у своїх колекціях міксують їх з різними моделями.

Наприклад, ультрамодний світшот відмінно поєднується з вечірньою спідницею на підлогу або класичними брюками. Звичайно ж, худі та світшоти можна носити з джинсами, спідницями, навіть із сукнями.

Щодо взуття, то тут відкрито широке поле для створення стильних образів. Залежно від ситуації ви можете носити худі та світшоти з туфлями на підборах, чоботами, ботильйонами, кросівками тощо. Головне, щоб вам було зручно. Для яскравих виходів відмінно підійдуть худі та світшоти неонових відтінків, у тренді також моделі прикрашені паєтками або незвичайним принтом.

Дізнайтеся також, з чим носити модні джинси 2022 року. Кім Кардашьян вже створила напрочуд привабливий образ і показала фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ