Today.ua

В однакових купальниках: Санта Дімопулос похвалилася милими фото з 2-річною дочкою

Санта Дімопулос разом зі своєю родиною вирушила до чергової подорожі. Місцем призначення українська співачка обрала теплі краї, звідки ділиться із фанатами барвистими фото.

Після нового року випускниця проєкту "Фабрика зірок-3" постила фотографії з Дубая, а останні кілька днів вже знаходиться на Мальдівських островах. Санта Дімопулос не вперше відпочиває в райському містечку і любить туди повертатися знову і знову.

З шанувальниками в особистому обліковому записі в Інстаграм ексучасниця гурту "ВІА Гра" поділилася серією фотографій зі своєю крихітною донечкою. На фото Санта та Софія постали в однакових синіх цільних купальниках з глибоким декольте та тонким поясом на талії. Образ красуні завершили відповідними пов'язками на голові.

"Ми мандрівники зі стажем, на Мальдівах вже 5 разів (з них другий із Софією). Хочу поділитися з вами своїми враженнями", - зазначила Санта Дімопулос.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ????? ❤️ ????????? (@santadimopulos)

Шанувальники прийшли в захват, залишивши масу захоплених коментарів та лайків.

"Які красиві дівчинки", "Класна ідея з однаковим купальником у мами та доньки. Завжди так мило виглядає", "Боже як красиво", "Лялечки", "Ах і дівчатка", "Ви як статуетки", "Санта, ти ідеальна ", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Санта Дімопулос показала свого підросла красеня-сина в день його 13-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ