Today.ua

У Мережі показали, як виглядав Дмитро Гордон в “лихі 90-ті“

Дмитро Гордон збентежив своїх шанувальників, показавши, як він виглядав більше ніж 30 років тому. Підписники порівняли телеведучого з одним з персонажів "Бригади".

В особистому акаунті в Інстаграм успішний український журналіст поділився рідкісною архівною фотографією. Дмитро Гордон похвалився, як він виглядав в 90-ті. У кадрі з'явився чарівний хлопець з пишною копицею волосся. Шанувальникам було досить незвично бачити ведучого з волоссям, адже вже багато років він голить голову.

"Осінь 1990 року, рівно 31 рік тому", - зазначив в публікації ведучий.

Фотографія викликала фурор, зібрала величезну кількість лайків, захоплених і гумористичних коментарів від фоловерів.

"Гарний", "Доказ, що Гордону більше 100 років", "Погляд хижака", "Космос з Бригади", "Молодий принц", "Лихі 90-ті", "Дмитро, вам дуже йшло волосся", "Справжній чоловік повинен виглядати так", "На фото Дмитро вириває кадик поглядом", - пишуть підписники.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмітріі̆ Гордон (@gordondmytro)

Дмитро Гордон був ще тим ловеласом, у нього було безліч романів і чотири дружини. Журналіст виховує сімох дітей: 29-річного Ростислава від першого шлюбу, 26-річного Діму від другого шлюбу, 22-річну Лізу та 20-річного Лева від третього шлюбу і від четвертого шлюбу 9-річну Санту, 5-річну Алісу і 2-річну Ліану.

Нагадаємо, Анастасія Приходько показала рідкісні архівні фото з таємного вінчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ