Today.ua

У Мережі показали віллу, на якій живуть Алла Пугачова та Максим Галкін в Ізраїлі

Максим Галкін один із перших російських зірок відреагував на вторгнення Росії в Україну. Незабаром після своїх слів пародист із дружиною та дітьми відлетіли за кордон. Стало відомо, що Алла Пугачова зараз перебуває в Ізраїлі – до мережі потрапили фото вілли, в якій живе зіркова пара з дітьми.

Знаходиться примадонна та комік у общинному поселенні Кесарій на середземноморському узбережжі Ізраїлю, де орендують розкішну триповерхову віллу з басейном. А біля входу можна побачити чорний лімузин, найімовірніше орендований. У цьому ж населеному пункті мешкає брат Максима Галкіна.

Відомо, що у пародиста є ізраїльське коріння. Ходять чутки, що чоловік Алли Пугачової планує спробувати здобути громадянство в Ізраїлі. Зараз зіркова сім'я займається пошуком школи для своїх дітей – 8-річних Гаррі та Єлизавети.

За інформацією ЗМІ, раніше зіркова сім'я зупинялася в особняку з чотирнадцятьма спальними кімнатами та окремим будиночком для прислуги вартістю мільйон рублів на місяць (345 тисяч гривень). Взагалі артисти звикли до розкоші, чого тільки коштує їхній особняк у селі Грязь у Підмосков'ї. Також раніше в Мережу потрапило фото сім'ї під час прогулянки ізраїльським містом. Нагадаємо, донька Віктора Ющенка показала рідкісне фото онуків, що підросли, експрезидента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ