Today.ua

У синьому костюмі та білосніжних кросівках: Олена Зеленська з'явилася на публіці після дня народження

Володимир та Олена Зеленські з'явилися разом на конференції, присвяченій презентації нових послуг програми "Дія". Перша леді України вийшла на публіку вперше після святкування свого дня народження.

6 лютого білявої красуні виповнилося 44 роки. В Інстаграм дружину ніжно привітав президент України, зворушивши серця мільйонів українців. А сьогодні вони разом вийшли розповісти про нове цифрове майбутнє.

Для публічного офіційного заходу Олена Зеленська одягла розкішне вбрання у стилі смарт кежуал. Її вибір пав на стильний костюм у дорогому темно-синьому відтінку, що складається з вільних штанів та подовженого оверсайзу піджака. Розслабила образ перша леді за допомогою трендової білої футболки із щільної бавовни, що трохи освіжило та приземлило її зовнішній вигляд. А фінальною точкою стали класичні не спортивні білі кросівки. Волосся дружина Володимира Зеленського залишила розпущеним на косий проділ, злегка підкрутивши кінці всередину. Також вона нанесла акуратний природний макіяж і одягла стримані аксесуари.

Президент України теж виглядав у міру офіційно, розбавивши класичний темно-сірий костюм чорною футболкою та коричневими сліпонами. Нагадаємо, Олена Зеленська у джинсах та блузі з бантом показала елегантний щоденний образ у французькому стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ