Today.ua

У стилі лофт: дружина Влада Ями засвітила інтер'єр їхнього розкішного будинку під Києвом

Кілька років тому Влад Яма придбав нерухомість під Києвом. Живе артист усамітнено, зрідка тішить кадрами зі свого будинку. Цього разу інтер'єр їхнього особняка у стилі лофт засвітила дружина хореографа.

Живе сім'я судді шоу "Танці із зірками" у котеджному містечку "Березова роща" у селищі Рославичі. На території у 8 соток розмістився великий двоповерховий особняк і зона для відпочинку. Також артист має однокімнатну квартиру в центрі столиці.

Зсередини будинок Влада Ями вже не здається таким великим, як зовні. Досить маленькі кімнати із сучасним ремонтом у стилі лофт. На першому поверсі кухня, поєднана із зоною відпочинку та домашнім кінотеатром, де на стіні висить величезний плазмовий телевізор. Інтер'єр виконаний у світлих та темно-сірих відтінках, багато дерева, каменю та металу. На другий поверх ведуть гарні сходи, де розміщені дитяча кімната та батьківська спальня. У кімнаті сина Влада Ями стоїть ліжко у вигляді будиночка, на підлозі килим із зображенням футбольного поля, вбудована шафа на всю стіну із закритими полицями та безліч іграшок. У батьківській спальні велике ліжко, мармурові підлоги, дерев'яні стіни та стеля, а також глибока ванна прямо біля панорамних вікон. Нагадаємо, Влад Яма влаштував дружині сюрприз та показав, як привітав Ліліану з днем народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ