Today.ua

У Telegram з'явилися нові функції для спілкування без кордонів

Популярний месенджер Telegram розширив можливості для спілкування. Тепер голосові чати можна створювати в каналах, а слухачі можуть «підняти руку», щоб взяти участь в обговоренні теми.

Кожен голосовий чат в Telegram може перетворитися в справжню радіостанцію, оскільки кількість слухачів не обмежена. Мільйони людей можуть брати участь в обговоренні і слухати бесіди.

Крім того, в списку учасників можна подивитися біографію будь-якого слухача, а також у спікерів з'явилася можливість підключатися до загального чату не від власного імені, а від своїх каналів.

Створити публічний голосовий чат дуже просто, для цього досить зайти в профіль групи або каналу, натиснути на значок (⋮) або (⋯) і вибрати «Почати голосовий чат».

Ще одна нова функція Telegram «Запис чату» дозволить переслухати прямий ефір тим, хто його пропустив. Файл з аудіозаписом можна знайти в «Вибраному». Якщо слухач голосового чату, хоче щось сказати, то він може «підняти руку», щоб адміністратори дали йому можливість висловитися в загальному ефірі.

Адміністратори також отримали можливість запрошувати інших користувачів Telegram в голосовий чат, для цього впроваджена функція розсилки посилань. Для власників гаджетів на Android є додатковий «бонус» від Telegram.

При змахуванні вліво у них буде відкриватися список чатів з можливістю - видалити, закріпити чат або позначити його як прочитаний, архівувати, вимкнути повідомлення.

Нагадаємо, в месенджері Viber з'явилася зручна нова функція, яка раніше була доступна тільки в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ