Вареники на обід люблять як дорослі, і діти. Українські чоловіки століттями шанують страву. Правда, не всім господаркам вдається зробити м'яке та еластичне тісто. Слід додати простий і доступний продукт.
Великі та мініатюрні, солодкі та солоні, традиційні та ледачі – будь-які вареники складно переоцінити. Іноді тісто виходить жорстким, що залежить від кількох факторів. Зверніть увагу, що важлива якість борошна – воно має бути лише вищого гатунку.
Іноді твердості додають яйця. Можна використовувати лише білок.
Спробуйте замінити пропорції в рецепті та додати більше води. А ще краще – використовувати секретний інгредієнт, який точно зробить тісто м'якшим – це сироватка. Візьміть її 200 мл та розбавте 50 мл води.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Змішуємо рідину з трьома склянками борошна, яйцем та сіллю. Бажано додати соду на кінчику ножа. А тепер залиште тісто на півгодини, щоб воно відпочило. Тепер можна приступати до ліпки та радувати рідних.
Нагадаємо, який простий і доступний інгредієнт зробить тісто для пельменів ідеальним.