Today.ua

Василіса Фролова після народження сина змінила зачіску

Василіса Фролова вперше стала мамою у віці 43 років. Українська ведуча пізнає всі радощі материнства і дуже часто ділиться фото і відео з сином. Нещодавно артистка вийшла в світ і продемонструвала нову зачіску.

В особистому акаунті в Інстаграм телезірка опублікувала кілька нових фотографій, похвалившись своїм новим образом.

"Коли дрес-код powder'n'gold", - зазначила в пості Василіса Фролова.

У кадрі ведуча з'явилася в чудовому вбранні, блідо-рожевих брюках та золотом корсеті з баскою. Образ вона завершила дивовижною зачіскою в стилі 90-х. Волосся знаменитість прибрала в гладкий пучок на маківці, а також заплела по три тонкі косички спереду.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vasilisa Frolova (@vasyafrolova)

Шанувальники прийшли в захват від зовнішнього вигляду Василіси Фролової, закидавши її компліментами в коментарях.

"Фото одне красивіше іншого", "Вау", "Яка ж ти гарна", "Дуже красиво і ніжно, ніби з іншої галактики", "Красуня", "Королева", - пишуть фоловери.

Мамою Василіса Фролова стала всього три місяці тому. 43-річна ведуча практично відразу прийшла в форму і може похвалитися стрункою фігурою. Нещодавно артистка похвалилася знімком в купальнику, розповівши, що вперше з дитиною вирушила на відпочинок.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vasilisa Frolova (@vasyafrolova)

"Не виходячи з номера (в якому ми влаштували той ще бардак), але ми тут для того, щоб перевірити, чи можливий відпочинок з маленькими дітьми. Вже мені в личку мчить, що це такий же оксюморон як гарячий сніг. Так, це ще то випробування (ми без няні), розбалансування та расфокусировка поки зашкалює, але ми живі, іноді посміхаємося і навіть встигли сфоткатися", - розповіла ведуча.

Нагадаємо, Василіса Фролова назвала друге ім'я свого 4-місячного сина Родіона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ