Today.ua

Василіса Фролова народила хлопчика і показала перше фото з сином

Василіса Фролова народила свою першу дитину. 8 березня у віці 43 років українська ведуча вперше стала мамою і показала шанувальникам фото свого сина, яке вона зробила на телефон.

У Інстаграм телеведуча опублікувала Селфі, зроблене на лікарняному ліжку. 43-річна матуся зображена в лікарняному халаті, тримаючи на руках маленького хлопчика, загорнутого в ковдрочку із зображенням зайчиків, і маленькій білій шапочці на голові.

«Це перше фото з сином в галереї мого телефону, їх за добу вже кілька сотень. Є краще, але це реально перша! Рівень окситоцину зашкалює, я ще в інших вимірах, а за годину до цього я їхала в пологовий будинок і ридала ....», - зазначила в публікації новоспечена матуся.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vasilisa Frolova (@vasyafrolova)

У публікації Василіса Фролова натякнула на те, що їй знадобився кесарів розтин, подякувавши доктору за «миттєво прийняте правильне рішення». Народжувала українська зірка в пологовому будинку ADONIS в Києві, ціни в якому стартують від 40 тисяч гривень.

У сторіз Василіса завантажила інше фото, на якому вперше показала свого чоловіка. На знімку рука ведучаї і рука її обранця тримають крихітні ручки їх маленького хлопчика. Нагадаємо, Василіса Фролова розповіла про плани після народження дитини. Ведуча подумує про кардинальну зміну іміджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ