Today.ua

Вдівець Жанни Фріске вперше показав обличчя їхнього спільного сина

Жанна Фріске народила сина за два роки до своєї раптової смерті. Хлопчик з'явився на світ в цивільному шлюбі з ведучим Дмитром Шепелєвим, який після смерті коханої взяв всі турботи по вихованню дитини на себе. Зоряний батько прийняв рішення не показувати світові обличчя хлопчика, до сьогоднішнього дня.

В особистому акаунті в Інстаграм успішний шоумен, який вів шоу "Розсміши коміка", зрідка публікував фото старшого сина, проте не показував його обличчя. Хлопчика зазвичай знімали зі спини або збоку. Однак все змінилося.

Гордий татко і колишній чоловік Жанни Фріске опублікував довгоочікувані знімки, на яких показав, як виглядає його зі співачкою дорослий син. Також Дмитро Шепелєв розповів, чому приховував хлопчика.

"8 років тому я прийняв для себе рішення не публікувати фотографії зі старшим сином Платоном. Тоді на це було кілька вагомих причин, головна з яких - моє бажання захистити його від пильної уваги в той час коли все що йому було потрібно це любов, турбота і спокій", - зазначив вдівець Жанни Фріске.

Але тепер все змінилося, оскільки Платон, за словами батька, не потребує захисту. Шепелєв назвав сина дорослим, яскравим, талановитим хлопчиком, дуже гідним і світлим.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмітріі̆ Шепелев (@dmitryshepelev)

Фанати прийшли в захват, але не змогли визначитися, на кого найбільше схожа дитина.

"Платон взяв всю красу своїх батьків", "Копія мами", "Він так змінився з моменту останніх його фото, які я бачила! Дуже, не впізнати", "Мені здається він на вас схожий", "З татом одне обличчя", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Дмитро Шепелєв виграв суд проти батьків співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ