Today.ua

Вдівець Жанни Фріске виграв суд проти батьків співачки

Дмитро Шепелєв, який був цивільним чоловіком Жанни Фріске, виграв суд проти батьків співачки. Володимир і Ольга Копилови подали в суд на колишнього зятя з метою заборонити йому продавати частину сина в квартирі покійної виконавиці.

"У задоволенні позову було відмовлено. Питання про відчуження частки можливий в установленому законом порядку", - йдеться в заяві прес-служби Хамовницького суду Москви.

Жанна Фріске померла шість років тому, а її батьки та колишній чоловік ніяк не дійдуть згоди, постійно вступаючи в різні конфлікти. Нещодавно відбулося судове засідання, на якому суддя прийняв сторону вдівця співачки. Батьки зірки намагалися перешкодити шоумену продати 1/3 в квартирі ексучасниці групи "Блестящие". Володимир і Ольга Копилові сподівалися, що син Жанни і Дмитра успадкує квартиру матері. Але у білоруського ведучого свої плани на майбутнє.

За інформацією преси, квартира Фріске площею 90 метрів квадратних в центрі Москви оцінюється в 24 мільйони рублів (майже 9 мільйонів гривень). Це означає, що Дмитро Шепелєв цілком може отримати понад 8 мільйонів рублів. За квартирою покійної співачки стежать її батьки, яким належить 2/3 нерухомості. Володимир і Ольга зробили з неї своєрідний вівтар, зберігши всі речі, якими колись користувалася Жанна Фріске в тому місці, де вона їх залишила.

Нагадаємо, Дмитро Шепелєв став батьком вдруге. Ведучий розкрив, як назвав свого другого сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ