Today.ua

Віра Брежнєва похвалилася інтер'єром свого розкішного будинку

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе - одна з найбільш скритних пар шоу-бізнесу. Закохані живуть в розкішному двоповерховому особняку з панорамними вікнами й розкішними бальними сходами. У Мережі співачка показала, як виглядає всередині їх з маестро особняк.

Нерухомість, якою володіють подружжя, відрізняється величністю і розкішшю. У грандіозному особняку зал в два поверхи з панорамними вікнами, величезні сходи, дорогі меблі в італійському стилі, кругом мармур і натуральне дерево. Тут же і білий рояль Костянтина Меладзе, на якому композитор дуже любить пограти.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз в неділю Віра Брежнєва опублікувала кадри, зняті всередині її будинку. У кадр потрапив інтер'єр якраз таки того самого залу заввишки в два поверхи. Можна побачити красиву дорогу люстру, вишукані меблі та рояль.

«Мій божественний довгоочікуваний вихідний ... де він (Костянтин Меладзе) там і музика», - зазначила в публікації екс-учасниця групи «ВІА Гра».

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе одружилися таємно у 2015 році, через 10 років таємних відносин. У засновника та учасниці групи «ВІА Гра» був роман, в той час, як продюсер був одружений. Спільних дітей у пари немає. Співачка виховує двох дочок Соню і Сару від попередніх стосунків. У композитора дві дочки й син від першого шлюбу. Нагадаємо, Віра Брежнєва кардинально змінила стрижку і постала перед шанувальниками з кучериками в стилі 70-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ