Today.ua

Віра Брежнєва показала рідкісне фото з чоловіком: подружжя зайнялося спортом для людей похилого віку

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе дуже рідко діляться з шанувальниками спільними фотографіями. І ось настав той день, коли співачка порадувала підписників милим знімком з чоловіком. Богиня і геній - саме так назвали закоханих фанати зоряної сім'ї.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе перебувають у відносинах з 2005 року, ще за час поки композитор був одружений на «Міс Україна 1992». Через два роки після розлучення з дружиною, засновник групи «ВІА Гра» одружився з учасницею колективу. І ось досі, через 16 років відносин, вони все ще разом.

В особистому Інстаграм-акаунті успішна виконавиця опублікувала фотографію, зроблену на тлі гір. На знімку Брежнєва зображена обійнявшись з Костею Меладзе. Подружжя виглядають дуже щасливими та закоханими.

Віра одягнена дуже тепло, позуючи в сірих джоггерах, зеленій худі, куртці-пуховику і кепці. Меладзе і Брежнєва тримають в руках спеціальні палиці, призначені для скандинавської ходьби. В основному цим видом спорту займаються літні люди на Заході. Але даний вид фізичних навантажень активно популяризується в Росії та Україні, якими займаються від малого до великого.

«Хто дружно ходить вранці, той чинить мудро. Просуваємо скандинавську ходьбу в маси», - підписала публікацію Віра Брежнєва.

Підписники залишили найрізноманітніші коментарі під постом, починаючи від радості за подружню пару, до звинувачень на адресу Костянтина за те, що він кинув своїх дітей.

«Обожнюю», «Старість - не радість», «Ось Віра своїх дітей не кинула, а він кинув», «Ну які гарні і кайфовий», «Богиня і геній, щастя і здоров'я вам», «Прекрасна пара, любов і умиротворення на фото», - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Віра Брежнєва видалила свою фірмову родимку на обличчі. Співачка показала себе без своєї «прикраси».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ