Today.ua

Весняний френч: ТОП-5 цікавих варіацій класичного манікюру

Для любительок френч манікюру ми підібрали нові нехитрі дизайни, щоб урізноманітнити свої нігтики. Навесні все цвіте і пахне, а тому пропонуємо спробувати щось новеньке в дизайні, що активно набирає популярність у стилістів.

Що зазвичай асоціюється з весною: квіти, блакитне небо, яскраве сонце, веселка після дощу і щастя. Пропонуємо вам втілити всі ці головні «симптоми» весни в свій манікюр.

Подвійний френч

Нова інтерпретація класичного французького манікюру, що заслужив велику популярність у 2021 році. Проявіть фантазію, виберете несподівані кольори і творіть.

Косий френч

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ? ????̈? ????? ? (@ anais_nails95)

Змініть кут французького манікюру і зробіть щось незвичайне і дуже красиве.

Райдужний френч

Серед найпопулярнішого манікюру в Інстаграм саме райдужний фенч. Все, що для цього потрібно, пофарбувати нігтики в різні відтінки, щоб створити райдужний ефект. Такий манікюр вже випробували багато блогерів, включаючи італійку Кьяру Феррані та українку Лесю Никитюк.

Квітковий френч

Дозвольте квітам розквітнути на ваших нігтях. Зробіть французький манікюр з трояндами, ромашками, тюльпанами або ліліями.

Чорний френч

Для тих, хто ще не готовий до буяння фарб, завжди можна вибрати чорну версію. Французький манікюр чорного кольору завжди впишеться в образ і буде виглядати дуже елегантно.

Напередодні свята 8 Березня пропонуємо вам дізнатися про 7 ідей святкового манікюру, які ще не встигли приїсться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ