Today.ua

Вікторії Бекхем зробили промивання печінки після отруєння ртуттю

Вікторія Бекхем стала жертвою чергової жорсткої дієти. Дружина англійського футболіста навіть потрапила до лікарні через отруєння.

За інформацією ЗМІ, Вікторія Бекхем сіла на нову дуже строгу дієту, вживаючи велику кількість м'яса риби-меча. Виявляється, цей вид містить велику кількість метилртуті, через що й отруїлася дизайнер.

Через рибну дієту, медикам довелося промити печінку Вікторії Бекхем після того, як вони встановили, що в організм зірки потрапило занадто багато токсичних речовин. На сьогодні дружина Девіда Бекхема вже перебуває вдома і почувається добре. Цікаво те, що відмовлятися від дієти колишня учасниця групи Spice Girls не стала, а лише зменшила дозу споживання риби-меча. Вікторія Бекхем в минулому зіткнулася з булінгом. У підлітковому віці її ображали через зайву вагу, а коли вона потрапила в музичну групу, продюсери радили їй схуднути. На тлі цього зірка кардинально змінила свій раціон харчування і майже весь час сидить на дієтах. У минулому навіть ходили чутки, що на вечерю Вікторія Бекхем з'їдала лише одну горошину. Однак варто віддати належне співачці, адже, попри нестачу в харчуванні у неї, мабуть, дуже гарне здоров'я, бо артистка змогла самостійно народити чотирьох дітей.

Нагадаємо, Григорій Чапкіс четвертий день ізольований в лікарні з двостороннім запаленням легенів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ