Смачний та поживний сніданок: як приготувати вівсяномлинець з бананом

Автор: Леся Ловіцька

Вівсяномлинець з бананом чи будь-якою іншою солодкою начинкою - ідеальний літній сніданок. Йому віддають перевагу люди, які стежать за правильним харчуванням і люблять куштувати щось нове. Якщо звичайна вівсянка набридла, приготуйте інший варіант страви із корисної крупи.

Смачний та поживний сніданок: як приготувати вівсяномлинець з бананом - today.ua

Вівсяномлинець з бананом користується особливою любов'ю серед адептів здорового способу життя. Це поживний млинець, який готується з вівсянки, молока та яєць. Страву обирають фітоняшки, спортсмени, діти та всі, хто хочуть їсти смачне та корисне.

Вівсяномлинець можна готувати з солодкими та солоними начинками. Пропонуємо зробити його з простим та доступним фруктом – бананом. На одну порцію вам знадобляться 3 ст. л. вівсянки, один банан, 50 мл молока, одне яйце, столова ложка цукру, чайна ложка ванільного цукру, 2 сл. л. рослинної олії (краще кокосової), сіль та кориця за смаком.

Нагрійте молоко і залийте пластівці. Залиште їх хвилин на 20, щоб вони увібрали всю рідину. Додайте цукор, сіль, яйце і добре збийте. Поріжте банан на кружечки і посипте їх корицею.

Популярні зараз

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

Учені фіксують масове просідання поверхні землі у різних регіонах планети: які країни підуть під воду

Нагрійте сковороду та відправте туди кокосове масло. Вилийте тісто і зачекайте, поки вівсяномлинець підрум'яниться. Тепер потрібно перевернути його на інший бік і викласти зверху банан. Через півхвилини вимкніть вогонь і поверніть млинець на один бік.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачний та поживний сніданок: як приготувати вівсяномлинець з бананом Такий сніданок ідеально поєднується з ароматним чаєм чи кавою. Приємного початку дня!

Спробуйте приготувати улюблений сніданок мешканців Німеччини та Польщі – соковиті німецькі оладки з яблуками.