Консерви – продукт, який має тривалий термін придатності та не потребує особливих умов зберігання. При необхідності з консервованої квасолі можна приготувати смачний, наваристий та поживний суп для всієї родини.
Суп із консервованої квасолі
Інгредієнти:
- 1 банка консервованої квасолі в томатному соусі
- 3 картоплини
- 1 цибулина
- 1 морква
- Сіль за смаком
- 2 ст. л. соняшникової олії
- Спеції за смаком
- 1 л води
Спосіб приготування:
У каструлю налийте воду, додайте очищену та нарізану кубиками картоплю. Варіть після закипання близько 10 хвилин на середньому вогні. На розігрітій рослинній олії обсмажте подрібнену цибулю. Всипте натерту на тертці моркву, готуйте до м'якості. Приправте спеціями і покладіть піджарку в каструлю з картоплею.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Додайте в суп банку консервованої квасолі в томатному соусі. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні ще 5-10 хвилин. Зніміть суп із консервованої квасолі з вогню, накрийте кришкою та дайте настоятися півгодини.
За бажання, суп з консервованої квасолі можна приготувати на м'ясному бульйоні. Подавайте до столу гарячим.
Смачного!
Приготуйте також смачні оладки із вчорашньої каші. Рецепт випічки з пшона дозволить урізноманітнити меню у складний час.