Today.ua

Влад Яма розповів про походження свого незвичайного прізвища

Влад Яма розкрив несподівані подробиці про свою родину. Артист розповів, звідки походить його незвичайне прізвище. Виявляється, далекий родич танцюриста був японцем.

В особистому акаунті в Інстаграм успішний український хореограф поділився фотографією, на якій він позує з величезними суші і хасі (японськими паличками для їжі). Такий незвичайний знімок не просто так з'явився в стрічці артиста. Справа в тому, що у Влада Ями є японське коріння.

"У мене японське прізвище", - зазначив хореограф.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VLAD YAMA (@vladyama_official)

За словами зірки шоу "Танці з зірками", родичі по батьківській лінії розповідали, що прадід дідуся Влада був японцем. Колись давно він приїхав до Криму, де і знайшов свою дружину, і врешті-решт залишився жити. Згодом родина Ями опинилася на материку, а сам він народився в Запоріжжі.

Усвідомлюючи, що у нього тече японська кров, танцюрист став роздумувати про свій характер та вподобання. В публікації Влад Яма заявив, що його дійсно тягне до Японії; він любить суші; може довго працювати; вірить в надійність японських авто; а ось любов до дивних розваг не має.

З японського "яма" переводиться як "гора". Це дуже цікаво, тому що в українській і японській мовах це слово має зовсім різні значення. Шанувальники прийшли в захват від такої цікавої історії хореографа.

"Коли вперше тебе побачив, одразу зрозумів, що з Японії", "Я не знав цю історію !!! Класс !!!", "Так ти, виходить, Влад Гора", - відзначають підписники.

Зовсім недавно Влад Яма гостював у своїх батьків в Запоріжжі. Після того, як артист опублікував фотографії свого батька і сина, відразу стало ясно, на кого схожий хлопчик.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VLAD YAMA (@vladyama_official)

Нагадаємо, Влад Яма з дружиною розповіли про два місяці розставання після знайомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ