Today.ua

Володимир Остапчук показав, як кохана дружина привітала його з днем народження

Володимир Остапчук 27 вересня святкує день народження. Успішному українському ведучому виповнилося 37 років. Першою шоумена привітала його кохана дружина, нотаріус Христина Горняк.

Поздоровлення почалися відразу ж після 12 ночі. Прийшовши додому Володимира Остапчука зустріла його дружина, яка вручила йому тістечко зі свічками, надула кульки з різними написами і приготувала йому конверт, куди, за її слів, вона поклала свою любов.

"Моя любов перша привітала вночі. Так приємно, я в шоці", - зазначив шоумен.

Вранці Володимир Остапчук прокинувся під пісню Ірини Аллегрової "З днем народження". Красиво одягнувшись, парочка відправилася до французького кафе-кондитерської, де влаштувала фотосесію в паризькому стилі. Відповідними знімками поділилася в особистому акаунті в Інстаграм Христина Горняк.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від kristygor (@kristygor)

"З твоїм днем, моя любов! Всі слова я тобі сказала ще вчора, але сьогодні повторюся, що я дуже Тобою пишаюся, захоплююся і люблю! Дякую, що ти мій !!!" - зазначила в публікації дружина Остапчука.

А після цього вони поїхали по магазинах, обирати шоумену подарунок.

Особисте життя пари б'є ключем. У майбутньому році Володимир Остапчук та Христина Горняк переберуться в їх новий будинок. Пара купила ділянку, на якій зараз будується двоповерховий особняк. Фанати впевнені, що незабаром у пари народяться діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ