Today.ua

Володимир Остапчук розповів сумну правду про своїх дітей

Володимир Остапчук дуже рідко бачиться з дітьми через те, що колишня дружина не дозволяє йому цього. Вишукуючи будь-які законні шляхи, артист відвідує дитячий садочок та школу, щоб поспілкуватися з сином і дочкою. Нещодавно шоумен полетів на відпочинок на Мальдіви тільки зі своєю новою дружиною та отримав несподіване запитання від підписників.

Кілька днів Володимир Остапчук та Христина Горняк насолоджуються розкішною відпусткою на Мальдівах. Подружжя винаймає віллу прямо в океані й користується всіма розвагами, які пропонує готель.

Водночас закохані постійно розповідають шанувальникам, як проходить їх час на райському острові. Тим часом Володимир Остапчук отримав несподіване запитання від підписника. У ведучого поцікавилися, чи не мучить його совість, що його діти моря не бачили, а він відпочиває на океані. На що шоумен відповів:

«Мене-то чого? Зі мною дітей не пускають, гроші на море я давав ще у вересні, але так ніхто нікуди і не поїхав».

Після скандального розлучення Володимира Остапчука з його першою дружиною залишилися складні відносини, в центрі яких опинилися діти.

«Багато хто написав з приводу того, чому я бачуся з дітьми тільки в школі і садку. Відповідаю відразу, що це не моє рішення. На жаль. Я б відразу проводив з ними і вихідні, і все інше. У мене є тільки законні якісь шляхи, щоб бачитися з дітьми в нормальному графіку. Але поки це так. І, на жаль, це не від мене залежить. Я не хочу ніяких скандалів, ніяких з'ясуваннь відносин ... Але звичайно ж домагатися того, щоб діти були зі мною, я завжди буду», - зазначив раніше ведучий.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Нагадаємо, Володимир Остапчук похвалився своєю розкішною віллою на Мальдівах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ