Today.ua

Володимир Остапчук заробив на шоу “Маска“ більше, ніж на “Євробаченні“

Володимир Остапчук зарекомендував себе як справжній професіонал. Він - один з найпопулярніших ведучих нашої країни, якого запрошують вести популярні телепрограми і навіть міжнародні проєкти.

В інтерв'ю блогеру Вані Расселу для YouTube-каналу Russel Blog український шоумен розповів, скільки йому заплатили за шоу "Маска". Як відомо, Володимир Остапчук був ведучим першого сезону проєкту - адаптації американського формату The Masked Singer.

У своєму коментарі ведучий підкреслив, що за умовами контракту, який він уклав з телеканалом "Україна", він не може розголошувати свій гонорар. Однак шоумен зізнався, що ця сума перевищує ту, яку він отримав за проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" у 2017 році. Варто відзначити, що 4 роки тому виплата склала 190 тисяч гривень.

"Дай бог пам'яті. Тоді це було 8 тисяч доларів, здається. Ну ... це більше, ніж 8 тисяч доларів", - зазначив в інтерв'ю Володимир Остапчук.

За свою старанну роботу шоумен отримує хороші гроші, на які він може утримувати свою сім'ю: платити аліменти на двох малолітніх дітей і радувати дружину. Разом з Христиною Горняк Остапчук постійно їздить відпочивати, в цьому році вони кілька разів були в Буковелі і літали на Мальдіви. На цьому тижні закохані відпочивали в Шарм-ель-Шейху, Єгипет.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Також Вова і Христина обідають в найкращих ресторанах міста, часто замовляють на дім, а дружина Остапчука постійно хвалиться обновками і подарунками від чоловіка.

Нагадаємо, Володимир Остапчук назвав свій найголовніший страх у житті, який зазвичай властивий жінкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ