Today.ua

Зовнішність молодшої доньки Віри Брежнєвої обговорюють в Мережі

Російська співачка, екс-учасниця золотого складу жіночої групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва поділилася в Мережі фотографіями своєї молодшої доньки Сари. Шанувальники встали на захист дівчинки, коли хейтери почали негативно висловлюватися з приводу зовнішності 11-річної дівчинки.

У Інстаграм-акаунті Віра Брежнєва опублікувала кілька фотографій своєї молодшої дочки Сари Кіперман. Зоряна мама відпочила з дочкою в спекотних країнах. На одному зі знімків Сара позує на тлі пальм з морозивом у вигляді квітки в руці. Дівчинка променисто посміхається на камеру, коли Віра Брежнєва намагалася зловити вдалий кадр.

«Ура! Канікули !! Передаємо вам теплий привіт ☀️ в кадрі 2 квіточки очима мами ?)», - написала дружина Костянтина Меладзе в соцмережі.

Дивно, але серед користувачів Мережі знайшлися люди, які не посоромилися вишукувати недоліки в зовнішності 11-річної дівчинки і написати про це на сторінці її матері. Негативу полилося дуже багато, на щастя, адміністратори або сама Віра Брежнєва встигли швидко їх видалити.

Проте, багато фанатів співачки їх встигли прочитати. Вони буквально грудьми встали на захист своєї улюблениці і її сім'ї.

«Товариші йдіть на @ їй богу? Прекрасна промениста дівчинка. Чиста, натуральна, відкрита. Перед тим як судити діток, подивіться кого на народжували самі. ФОТО ВІДМІННЕ ???? », « о да !!! Підтримую !!! Дівчинка красуня! Зібралися королеви», « як повертається язик поливати брудом дитину, та ще й на сторінці її мами .... ?♀️ Я не розумію куди котиться суспільство .... Не буває не красивих дітей, бувають безмозкі дорослі?♀️ ».

Нагадаємо, раніше співачка Наташа Корольова розповіла, як її син знайшов свою любов на танцях на пілоні. Дівчина Архипа обожнює епатувати публіку і багато в чому схожа на маму обранця ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ