Today.ua

Онучка Єлизавети II екстрено госпіталізована на 8 місяці вагітності

Судячи з усього, вагітна онука Єлизавети II може народити раніше строку. Стало відомо, що 33-річна принцеса Беатріс екстрено госпіталізована в клініку на восьмому місяці вагітності.

За інформацією королівського палацу, Її Високість принцеса Беатріс повинна була вперше стати матір'ю в жовтні цього року. Однак щось пішло не так, і спадкоємиця престолу опинилася в лікарні. За повідомленнями ІноЗМІ, поруч з нею знаходиться її чоловік, італійський аристократ Едоардо Мапеллі Моцці, і її мати Сара Фергюсон.

Також відомо, що величезне бажання відвідати дочку виявив її батько, принц Ендрю, якого звинувачують у зґвалтуванні. Попри всі труднощі в його особистому житті, діти для нього на першому місці.

"Принц Ендрю, очевидно, не хотів залишати Балморал (Шотландія), особливо зараз, коли адвокати все ще намагаються вручити йому судові документи, але дочка для нього на першому місці, і він хоче бути поруч з нею", - заявив інсайдер.

Принцеса Беатріс вийшла заміж в липні 2020 року, а більш ніж через пів року стало відомо про вагітність Її Високості. Цей шлюб став першим для онучки королеви Англії, як і майбутній малюк.

Нагадаємо, в липні вагітна онука Єлизавети II вперше потрапила в об'єктиви папараці після радісних новин про майбутнє поповнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ