Today.ua

Онучка Єлизавети II народила третю дитину вдома у ванній

Єлизавета II вдесяте стала прабабусею. Зара і Майкл Тіндолл знову стали батьками. Подружжя, яке виховує двох доньок, було раде появі на світ їх першого сина.

У 2021 році в королівській родині Великобританії стався справжній бебі-бум. Після того як мамами стали принцеса Євгенія та сестра герцогині Кембриджської, дитину народила Зара Тіндолл. 39-річна онучка королеви Англії стала матусею здорового синочка вагою 3,8 кілограма в неділю, 21 березня.

Хлопчик народився на підлозі у ванній:

«Забігли в тренажерний зал, схопили килимок, залетіли в ванну, поклали килимок на підлогу, постелили рушники і «тужся-тужся-тужся», - розповів в інтерв'ю Майк Тіндолл.

10-го правнука Її Величності назвали Лукас Філіп Тіндолл на честь прадідуся, герцога Единбурзького, якому зовсім скоро виповниться 100 років.

«Королева і герцог Единбурзький в захваті від цієї новини і з нетерпінням чекають зустрічі зі своїм 10-м правнуком, коли дозволять обставини», - йдеться в офіційній заяві палацу.

Уже тривалий час монарх зі своїм чоловіком ізолюються від суспільства, побоюючись за своє життя через пандемію. Відомо, що Єлизавета II та принц Філіпп вже отримали щеплення від коронавірусу.

За інформацією видання People, двоюрідний брат Зари, принц Гаррі, і його дружина Меган Маркл в приватному порядку привітали новоспечених батьків з поповненням. Самі ексгерцог і герцогиня Сассекські теж незабаром чекають народження своєї першої дочки.

Нагадаємо, принцеса Євгенія відмовилася від королівського титулу для свого сина і показала фото з новонародженим сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ