Today.ua

Онука Софії Ротару показала, як відсвяткувала 21-річчя у США

Учора, 30 травня, онука української співачки Софії Ротару відсвяткувала день народження. Софії Євдокименко виповнився 21 рік. Свято модель відзначала далеко за межами України, у розлуці з рідними та близькими, але у компанії свого багатого нареченого.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз українська модель, яка з 18-річного віку живе та працює в США, показала, як почався ранок у день її народження, як її вітали друзі та члени сім'ї, і чим закінчилося свято.

Святковий ранок онуки Софії Ротару розпочався у горах Санта-Моніки. Софія Євдокименко зняла себе під час прогулянки Парком Раньйон Каньйон у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. У кадрі 21-річна дівчина постала в легінсах і облягаючій спортивній кофтині, підкресливши своє струнке тіло. Вона прибрала волосся в тугий хвіст і одягла стильні сонцезахисні окуляри у стилі стимпанк.

Увечері, вирушаючи на святкування з бойфрендом та друзями, онука Софії Ротару одягла ніжну рожеву сукню із зображенням квітів. Волосся вона залишила розпущеним і нанесла природній макіяж.

У соціальних мережах іменинницю привітали її родички. Мама створила кліп із нарізок відео та фото Софії, а знаменита бабуся опублікувала один з архівних знімків та написала: "З Днем народження, Сонечка!"

"Нас поділяють кілометри, але я все одно відчуваю ваше кохання", - зазначила Софія Євдокименко в Інстаграм, відзначивши маму Свєту, тата Руслана, брата Анатолія, бабусь Софію та Людмилу.

Звісно, іменинниця не залишилася без привітань від нареченого. В особистому акаунті в Інстаграм бізнесмен у сфері IT Денис Жданов опублікував фото Софії та написав: "З днем народження, моє кохання". Різниця у віці у парі становить 13 років, і зіркова бабуся Софія Ротару навіть висловлювала занепокоєння, відзначаючи, що її онуці ще рано виходити заміж.

Нагадаємо, ми показали, як виглядає найкрасивіша полька у реальному житті – “Міс Польща 2022“ без макіяжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ