Today.ua

Онука Софії Ротару з бабусею і мамою насолодилися сімейною прогулянкою по Києву

Софія Ротару - бабуся красивої та чарівної дівчинки, яку назвали на честь відомої артистки. Софія Євдокименко провела прекрасний сімейний день в теплій атмосфері люблячих її людей, про що свідчать фото в соцмережах.

19-річна онука Софії Ротару живе з нареченим в Нью-Йорку. Напередодні новорічних і різдвяних свят дівчина повернулася додому, щоб провести час з сім'єю.

У Мережі з'явилися фотографії Софії Євдокименко з мамою Світланою і бабусею Людмилою. Три покоління неймовірної краси, як зазначив один з фанатів, прогулялися по Києву і вирішили сфотографуватися на Володимирській гірці з красивим видом на Дніпро. Онука Софії Ротару дуже стильна дівчина, та це й не дивно, адже вона активно будує кар'єру в модельному бізнесі. Для прогулянки Євдокименко наділа білі джинси, чорний пуловер і лакову куртку-пуховик. Шанувальники залишилися зачаровані тим, наскільки три жінки схожі між собою.

«Яка красива у Вас мама! І як Ви втрьох між собою схожі», «Три різного віку і всі прекрасні», «Ось де гени прекрасні», «У Вас такі милі обличчя і добрі посмішки!», - пишуть підписники Світлани.

Нагадаємо, напередодні сімейної прогулянки онука Софії Ротару з нареченим з'явилися в центрі Києва. Закохані провели романтичний вечір разом, покатавшись на ковзанах у святковому містечку біля палацу «Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ