Today.ua

Онучка Софії Ротару влаштувала гарячу фотосесію на пляжі на Гаваях

У Софії Ротару є одна єдина онучка, яку назвали на честь знаменитої бабусі. Дівчина, котрій 30 травня виповниться 20 років, будує модельну кар'єру і нерідко ділиться з публікою зовсім нескромними фотографіями. На цей раз красуня показала знімки в купальнику з жаркої фотосесії на островах.

Понад тиждень Софія Євдокименко відпочиває на Гаваях, де насолоджується теплою погодою, блакитною водою, м'яким чистим піском, прогулянками по джунглях і неймовірною красою, яка відкривається з усіх боків острова.

В особистому акаунті в Інстаграм онучка Софії Ротару опублікувала фотографію, на якій постала лежачи на піску, виставивши одну ногу в бік. 19-річна модель похвалилася стрункою фігурою на такому відвертому фото. Позувала красуня в роздільному блакитному купальнику, золотому ланцюжку і сонцезахисних окулярах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SOFIA EVE (@iamsofiaeve)

"Перезавантаження на вихідних", - підписала публікацію Софія Євдокименко.

До цього онучка зірки опублікувала відео, зняте на березі. Софія в міні-сукні прогулялася у води і показала красу Гаваїв. Дівчина зібрала масу компліментів від підписників, і навіть лайк і смайлик в формі серця від своєї мами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SOFIA EVE (@iamsofiaeve)

"Діамант", "Вау", "Красотулька", "Яка легкість", "Божественна", "Настрій піднявся від такої природи", "Симпатично все, і Сонечка красиво йде по кромці прибою! Однак в красивій пластиці дівчини відчувається скутість, невпевненість в собі, немає внутрішнього почуття "я гарна". Чому? Треба виправляти", "Ну дуже струнка", - пишуть підписники.

У Інстаграм-сторіз модель опублікувала ще кілька фотознімків, зроблених в купальнику. Софія похвалилася своєю красивою фігурою і модельними даними. У дівчини стрункі довгі ноги без целюліту, плоский живіт, вузька талія і рівна підтягнута шкіра. Нагадаємо, внучка Софії Ротару похвалилася плоским животом у відпустці на Гаваях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ