Today.ua

Волосся стане густим та блискучим: які два секретні інгредієнти слід додати у шампунь

Кожна дівчина мріє про красиве і здорове волосся. Однак часті фарбування, укладання та стреси шкодять йому. Бьюті-фахівці порадили додавати у шампунь два секретні інгредієнти, які покращать стан локонів.

Якісний домашній догляд допоможе досягти шикарної зачіски, яка прикрасить будь-яку жінку. Спробуйте покращити дію свого шампуню за допомогою доступних аптечних компонентів. Вам знадобляться два засоби: косметична олія жожоба та ефірна олія гвоздики.

В олії жожоба унікальний склад, який чудово впливає на шкіру голови – тонізує та зволожує її, насичує волосся амінокислотами та бореться з лупою. Вона відновлює структуру пасм та допомагає боротися з випадінням волосся.

Олія гвоздики активізує кровотік та нормалізує роботу сальних залоз. Воно зміцнює волосяні фолікули і стимулює ріст волосся, позбавляє шкіру голови від лущення та сверблячки.

Для сухого волосся підійде наступний рецепт. Візьміть чайну ложку олії жожоба і 20 крапель олії гвоздики. Пропорція надана для пляшки шампуню місткістю 200 мл.

Жирному волоссю підійде тільки гвоздика. Олію потрібно розвести у шампуні з розрахунку одна крапля на 20 мл миючого засобу.

Експерти запевняють, що чергування звичайного і "покращеного" шампунів допоможе зробити волосся густим, сильним, блискучим і шовковистим. Мийте голову теплою водою, масажуючи шкіру пальцями для покращення кровообігу.

Нещодавно стилісти назвали три наймодніші зачіски нового літнього сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ