Today.ua

“Вперед до дочки“: Катя Осадча та Юрій Горбунов планують завести ще одну дитину

У сім'ї Каті Осадчої та Юрія Горбунова троє дітей. Дорослий син ведучої від першого шлюбу, і двоє маленьких дітей: 4-річний Іван та майже 5-місячний Данило. За словами успішного українського шоумена, після народження другої спільної дитини його стосунки з дружиною стали лише міцнішими.

Звичайно, зірки не занурені повністю в побутові турботи, тому що на допомогу їм приходять бабусі та няня.

"У нас є няня. До нас приїжджає бабуся. Без нянь ми б не впоралися, звичайно, - розповів Юрій Горбунов. – Тому якщо раніше ми могли після роботи поїхати ще десь із друзями зустрітися чи просто у ресторані повечеряти, зараз ми поспішаємо додому. І не тільки тому, що так треба, а тому що хочеться, - до дітей, поки вони не вляглися спати, щоб ще з ними пограти. Або раніше вранці прокинутися, поки Іван ще не в садку.

Шоумен зізнався, що діти його мотивують, і не хочеться відмовлятися від роботи, навпаки, він прагне працювати більше і більше, щоб дати спадкоємцям все необхідне. Щобільше, незабаром їхнє сімейство може розширитися. Стало відомо, що Катя Осадча та Юрій Горбунов планують ще одну дитину, сподіваючись на народження доньки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

"Тільки на краще. Взаємини ще більше зміцнилися. "Вперед до дочки", назвемо так", - заінтригував шоумен.

Нагадаємо, Катя Осадча показала, як виглядає без макіяжу та зачіски: І не скажеш, що їй майже 40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ