Today.ua

“Все вибито“: Лідія Таран розповіла, що до її домівки вдруге потрапила ракета

Росія останні два дні наносить ракетні удари по українській столиці. Багато жителів Києва вже повернулися до звичайного життя, проводять час на пляжі, у торгових центрах та кафе, і багато киян навіть не ховаються під час повітряних тривог. Стало відомо, що одна з ракет, випущена з території Білорусі 26 червня, потрапила до будинку Лідії Таран. Телеведуча розповіла, що сталося з її житлом, і де вона була в цей момент.

На початку березня українська зірка повідомила, що вона разом із дочкою перебуває у Франції. Там її дочка вже пішла до школи, а вона здійснює свою роботу як може, виступаючи на радіо та телебаченні та розповідаючи про те, що відбувається в Україні. Варто зазначити, що Лідія Таран неодноразово стикалася з нерозумінням і навіть хейтом щодо того, що вона не хоче повертатися до Києва, коли багато зірок уже повернулися.

І ось, тепер у ведучої є привід довести, що вона мала рацію, що не піддалася закликам повернутися додому. А все через те, що вчора рано-вранці до багатоквартирного будинку майже в центрі Києва прилетіла ракета. Вдруге з початку війни. Про це Лідія Таран розповіла у коментарях під постом своєї колеги Євгенії Цвєтанської у соцмережах. Під словами: "Нелюди. Не чіпайте мій дім. І мою країну!", телеведуча написала, що ракета потрапила до її будинку.

"Все вибито, але, здається, не горить... але головне, що там не було мене і малої... мене посилено з ефіру прямо закликають повернутися, бо ж у Києві вже безпечно... я собі уявила, що дала слабину, і приїхала оце... щоб не почуватися зрадницею", - зазначила Лідія Таран.

Якби в цей момент ведуча була вдома, невідомо, що могло б статися. Вони з дочкою могли постраждати від уламків, а може, навіть і гірше. Щобільше, це не вперше, коли російська ракета потрапляє в цей будинок. У травні у ньому у своїй квартирі загинула журналістка Віра Гирич.

Залишайтесь у безпечному місці, якщо у вас є така можливість!

Нагадаємо, Наталя Могилевська вперше показала, що стало з її будинком у Бучі: пограбували та розбомбили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ