Всього один інгредієнт: як приготувати смачне вершкове масло вдома

Автор: Леся Ловіцька

Вершкове масло - незамінний продукт, який використовується як самостійно, так і для приготування страв. Ми звикли купувати його у супермаркетах. Проте цілком можна зробити його вдома – знадобиться лише один інгредієнт.

Всього один інгредієнт: як приготувати смачне вершкове масло вдома  - today.ua

Відомий фуд-блогер Христина Парфан поділилася простим рецептом на своїй сторінці у Instagram. Кухар порадила використовувати жирну сметану, яка має бути свіжою та якісною.

Кулінар зазначила, що з півлітрової банки сметани вийде близько 200 грамів вершкового масла.

Сметану потрібно вилити в чашу та збивати на середній швидкості близько 15 хвилин. Слідкуйте за консистенцією продукту - він має стати зернистим.

Популярні зараз

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Потім слід промити масло: відправити його на чисту тканину, після чого перекласти в друшляк і промити у холодній воді.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Христина Парфан (@kristy__kitch)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Слідом слід зібрати масло в грудку і видалити зайву рідину. Свіжоприготовлене масло зберігається в контейнері до трьох тижнів у холодильнику та до двох місяців у морозилці.

Нагадаємо про смачний низькокалорійний сніданок: рецепт пирога без борошна представлений тут.