Домашні цукерки багато у чому перевершують покупні. Вони не містять шкідливих домішок, що негативно впливають на організм. Спробуйте приготувати смачний десерт вдома. Знадобляться лише три інгредієнти і зовсім небагато часу.
Дорослі і діти люблять солодощі, але інгредієнти в магазинних цукерках лякають. Консерванти, підсилювачі смаку, барвники… Домашні не поступаються за смаком та й економлять сімейний бюджет.
Візьміть 300 грамів пісочного печива, три банани та дві плитки шоколаду – молочний та чорний. Майбутні цукерки будуть в глазурі двох кольорів.
Насамперед потрібно подрібнити печиво у дрібну крихту. Можна зробити це за допомогою блендера або розім'яти вручну, що буде трохи довше. Наріжте банани, помніть виделкою та перемішайте з печивом.
Потім слід сформувати невеликі кульки, розміром як тефтельки. Викладіть їх на пергамент.
Настав час для шоколаду. Розтопіть плитки у різних ємностях на водяній бані. Виделкою візьміть майбутню цукерку і зануріть у шоколад, після чого знову відправте на папір для випічки.
Готово! Залишається поставити у холодильник на кілька годин, а оптимально – на ніч.
Коли шоколад застиг – можна подавати до столу. Приємного апетиту та позитивних емоцій!
Раніше ми дали рецепт смачного домашнього морозива – пломбір вийде "зі смаком дитинства".