Today.ua

Згадала своє коріння: Дженніфер Лопес у пончо потрапила до об'єктивів папараці на побаченні з Аффлеком

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек намагаються присвячувати один одному максимум вільного часу з огляду на те, що вони постійно зайняті на зйомках, а також піклуються про дітей. Днями парочку зняли на побаченні, заради якого успішна латиноамериканська зірка обрала одну з колоритних деталей гардеробу свого народу.

Закохані потрапили до об'єктивів папараці на побаченні у Soho House 9 січня. Дженніфер Лопес виглядала чудово в облягаючих темно-синіх джинсах кльош, на високих підборах і в чарівному білому пончо з етнічним малюнком, високою горловиною та бахромою. Волосся зірка прибрала в гладкий хвіст, одягла протисонцеві окуляри, золоті сережки-кільця та взяла невелику чорну сумочку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Bennifer ? (@bennifer.id)

Бен Аффлек одягнувся у своєму стилі, зупинивши свій вибір на темних джинсах, картатій синій сорочці та піджаку.

Парочку також побачили гості ресторану, які сфотографували закоханих. Знімок з'явився в одному з фан-акаунтів, і шанувальники були вражені тим, скільки кохання в очах Бена.

"Те, як він дивиться на неї - стільки любові в його очах", "Люблю їх", "Нарешті знову разом, обожнюю", "Як він дивиться на неї ...", "Еталон чистого і щирого кохання", - пишуть фанати.

Нагадаємо, 52-річна Дженніфер Лопес у стрінгах та колготках-сітці приголомшила зовнішнім виглядом на новому фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ