Today.ua

“Повстало питання, а що далі“: онук Віктора Ющенка виїхав з України

Війна принесла не лише руйнування та смерть, а й зупинила звичне життя тисяч українців. Багато дітей не можуть ходити до школи, студенти не відвідують університети, повисло величезне питання з вступом, і батьки не знають, що їм робити далі. А тому багато хто відправляє своїх спадкоємців до європейських ВНЗ, як і колишній президент України.

Стало відомо, що Віталіна Ющенко – дочка третього президента України Віктора Ющенка вирішила відправити свого 17-річного сина на навчання до Канади.

Дочка політика розповіла, що з початку війни і аж до 40-го дня вона всією сім'єю перебувала вдома у Києві. Віталіна Ющенко разом із дітьми робила все, щоб допомогти нужденним та співпрацювала з волонтерською компанією Ukraine Alive 2022.

"Мої діти також робили велику роботу, вони були зібрані, слухняні, дотримувалися всіх домовленостей і молилися разом зі мною за всіх, хто не міг виїхати з окупованих міст", - наголосила дочка Ющенка.

Однак тепер постало питання майбутнього її дітей, зокрема старшого сина, який закінчив 11 клас. Віктор планував вступати до Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Шевченка. Що буде далі в Україні, поки що невідомо, а тому родина Віктора Ющенка ухвалила рішення відправити дітей на навчання за кордон.

"Друзі моїх батьків з Канади, з якими нас пов'язує давня дружба, запропонували Віктору прилетіти в Торонто на навчання. Звичайно, ми довго не думали, сіли втрьох у машину і поїхали до Відня, щоб відправити Віктора на навчання. Віктор уже в Торонто! Дякую рідним людям за допомогу та підтримку в ці важкі для кожної української сім'ї дні. Ваша гостинність, турбота та любов – це безцінно! Ми з Віктором це пам'ятатимемо завжди", – зазначила дочка Віктора Ющенка.

Нагадаємо, Оксана Марченко втратить майно в Україні. Стало відомо, що заарештувала влада у дружини Медведчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ