Today.ua

Олег Винник випустив нову романтичну пісню в дуеті з молодою дівчиною

Олег Винник довго прихильниць томити не став. Сказав, скоро виходить новий трек, так воно і сталося. Сьогодні світ побачила яскрава мелодійна композиція, яку артист виконав не один.

23 квітня відбулася прем'єра пісні "Діаманти", яку Олег Винник підготував разом з молодою виконавицею, яка дуже сподобалася українському артистові. Співак раніше відзначав, що Еліна Іващенко - чарівна дівчина, талановита вокалістка, переможниця "Х-фактора" і "Слов'янського базару". Саме тому він вирішив допомогти їй знайти своє місце під сонцем і влаштуватися в шоу-бізнесі.

"Слухайте прем'єру "Діаманти" на YouTube. Ставте лайки і залишайте коментарі", - закликав своїх фанатів Олег Винник.

На обкладинці треку музикант зображений в червоному гольфі, як і його партнерка. Виконавці пристрасно дивляться один на одного, що не дивно, адже пісню вони випустили дуже романтичну.

"Яскравий мелодійний трек в гармонійному поєднанні двох діамантових голосів: артиста, який підкорив мільйони сердець, Олега Винника та переможниці численних вокальних конкурсів Еліни Іващенко", - йдеться під відео на YouTube.

Шанувальники тепло прийняли нову пісню зірки, відзначаючи, що Олег Винник в черговий раз порадував якісною музикою. Фанати вихваляють талант українського артиста і жадають чути більше нових композицій.

Сьогодні вранці Олег Винник і Еліна Іващенко також з'явилися разом в студії радіостанції, щоб виконати свою композицію в прямому ефірі. Для виходу в світ співак обрав джинси й сорочку, а його партнерка - стильні коричневі штани, джемпер і кросівки.

Нагадаємо, сімейний портрет Олега Винника з дружиною і дитиною справив фурор на публіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ