Today.ua

В'ячеслав Узелков зізнався, чому не платить аліменти на дітей

В'ячеслав Узелков та Марина Боржемська прожили у шлюбі 22 роки. Після розлучення фітнес-тренер забрала дітей та переїхала до будинку своїх батьків. З того часу український боксер практично не бачиться з дітьми та не платить аліменти. Спортсмен вперше за довгий час розповів усю правду про своє особисте життя.

Тренер шоу "Зважені та щасливі" впевнений, що колишня дружина налаштовує дочку та сина проти нього. Спортсмен упевнений, що Марина та її мама нацькують дітей і тому вони не хочуть ні спілкуватися з ним телефоном, ні зустрічатися. Щобільше, Олівія і Роберт не хочуть навіть брати слухавку, коли їм дзвонить тато.

"Я дзвоню дітям, вони не хочуть зі мною гуляти, спілкуватися. Так, я можу їх знайти на вулиці, але потім вона (Марина) всім каже, що діти не хочуть, я їх переслідую", - каже В'ячеслав Узелков.

Боксер зізнався, що все літо кликав дітей у басейн, а вони неохоче відмовлялися, ніби поряд із ними хтось стояв і забороняв погоджуватися.

"Ні (Марина на аліменти не подавала). Саме коли я їх бачу... я знаю, що я їду їх привітати, я їх вітаю, і даю кожному конверт. На день народження також їм все даю. Більше я нічого не знаю. Де я їх шукатиму. Я не знаю жодного гуртка, які відвідують мої діти, тому що я не спілкуюся ні з ким: ні з Мариною, ні з її батьками. Вони від мене відвернулися", — зазначив В'ячеслав Узелков.

На питання про те, чому вони не звернуться до фахівця, щоб налагодити стосунки, боксер дуже розлютився і відповів: "Спочатку треба повернути мізки Марині на місце. Це не може бути з одного боку. Чому я?" Після цього спортсмен різко перервав інтерв'ю та пішов.

Нагадаємо, В'ячеслав Узелков закрутив роман після розлучення та показав фото з коханою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ