Today.ua

“Я цього так не залишу“: Оля Полякова знову звинуватила Меладзе в домаганнях

Зірка українського шоу-бізнесу Оля Полякова знову згадала про скандал з домаганнями з боку іменитого продюсера Костянтина Меладзе. На цей раз співачка заявила, що не дозволить цій ситуації бути забутою.

Про те, що продюсер і композитор грузинського походження Костянтин Меладзе нібито пропонував інтим натомість на просування кар'єри, першої близько півроку тому заявила Ані Лорак. Оля Полякова підтримала колегу по сцені і додала, що вона була рівно в такій же ситуації.

Оля Полякова має намір не замовчувати існуючий в шоу-бізнесі харассмент, більш того, вона хоче, щоб в суспільстві говорили про нього відкрито.

"Велика проблема і трагедія, що у нас про це ніхто не говорить. У нас навіть дівчата і жінки не розуміють різниці між харассментом і компліментомом", - обурилася артистка в програмі "ЖВЛ".

За визнанням української суперблондинки, вона 18 років мовчала про те, що неодноразово стикалася з домаганнями інтимного характеру, в тому числі і з боку Костянтина Меладзе.

"Я сама з десяток разів стикалася з сексуальними домаганнями - і дрібними, і серйозними. Мені все одно, мене х * р заткнеш. Я це так не залишу", - заявила Оля Полякова в ході інтерв'ю.

Що саме вона має намір зробити, щоб розібратися з харассментом в шоу-бізнесі, Оля Полякова не уточнила. Поки співачка обмежується словесними заявами.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова в бікіні влаштувала зухвалу фотосесію на яхті. Фото співачки без одягу викликали фурор серед її шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ