Today.ua

“Я кричала, просила“: дружина Віктора Павлика розповіла про неприємний інцидент в аеропорту Туреччини

Молода дружина Віктора Павлика пережила чимало труднощів та випробувань, коли бігла з маленьким сином з України, коли розпочалася повномасштабна війна. Проте вони ще не скінчилися.

Після того, як концертний директор та дружина Віктора Павлика проїхала пів Європи та дісталася Німеччини, вона вирушила далі. Вона вийшла на зв'язок із шанувальниками в Інстаграм-сторіз, щоб розповісти про жах та несправедливість, з якими зіткнулася в Туреччині.

Вона поділилася кадрами з аеропорту Стамбула, розповівши, що її не пускали в літак після пересадки.

"Довго не хотіли нас пропускати, тому що їм не сподобався наш дозвіл на в'їзд у країну, в яку ми летимо. Ми пережили пекло. Моя дитина в житті стільки не плакала. Нас не хотіли садити на літак прямо за своєю тупістю. І ставилися до нас, як до худоби, і їм пофіг, що в нашій країні війна і ми з дитиною. Турки!" - розповіла дружина Віктора Павлика.

Катерина Реп'яхова зазначила, що разом із сином летіла за візою біженців, і її змусили з маленькою дитиною бігти до офісу та вирішувати питання. Однак і там особливо не розібралися. Лише після того, як зіркова матуся вчинила скандал, її пустили на борт.

"Я кричала, просила. Розберіться! А вони не хотіли розбиратися. Це пекло", - зазначила вона, а потім поділилася фото з висоти пташиного польоту на місце своєї зупинки.

Куди саме прилетіла дружина Віктора Павлика, наразі невідомо.

Нагадаємо, молода дружина Віктора Павлика зізналася, чому насправді поїхала з України до Німеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ