Today.ua

“Я в захваті від її впливу“: Бен Аффлек вперше прокоментував роман з Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек підкорили весь світ своїм несподіваним возз'єднанням. Одна з найулюбленіших пар Голлівуду, що зустрічалася на початку 00-х, повернула собі колишню шалену популярність навіть через 20 років.

Спочатку закохані приховували свої відносини, підтвердивши роман на день народження американської співачки. Незабаром після цього вони разом прикрасили килимову доріжку Венеціанського кінофестивалю, а після і церемонію Met Gala. А днями Дженніфер Лопес і Бен Аффлек дали інтерв'ю виданню, вшановуючи досягнення артистки.

За роки своєї професійної кар'єри Джей Ло - дочка пуерторіканців, народжена в небагатому районі Нью-Йорка, зуміла домогтися небувалих висот. Зараз вона підтримує латиноамериканських жінок, допомагає їм у роботі і надихає.

За останні 20 років Дженніфер Лопес добилася більшого, ніж Бен Аффлек. На щастя, акторові вдається приймати всі заслуги коханої, не докоряючи її за успіх, а навпаки захоплюючись нею і підтримуючи у всьому.

"Я в захваті від її впливу на світ, - зазначив Бен Аффлек. - Дженніфер надихнула величезну групу людей відчути, що вони зайняли своє місце "за столом" в цій країні. Такий ефект надавали мало хто протягом всієї історії. Це те, чого я ніколи не дізнаюся, а можу тільки підтримати, захоплюватися і поважати".

Нагадаємо, стало відомо, як діти і колишня дружина Бена Аффлека ставляться до його роману з Дженніфер Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ