Today.ua

Яєчня на сніданок: який секретний інгредієнт зробить її пишнішою

Яєчня на сніданок - швидкий спосіб втамувати голод зранку. Вона швидко готується і так само швидко з'їдається. Ми знаємо, як зробити її об'ємною та красивою.

Деякі господині не вміють правильно готувати таку просту страву як яєчня. Вона виходить пласкою і виглядає неапетитно на тарілці. А на початку дня так хочеться зарядити себе енергією та смачно поїсти. Розповідаємо, як зробити популярний сніданок "повітряним". Секретний інгредієнт – звичайна вода.

Візьміть яйця та розбийте у ємність. Воду потрібно додавати з розрахунку по одній ложці на яйце. Важливий момент – її краще використати охолодженою, а ще краще – замороженою. Таким чином, страва вийде в рази більш пишною.

Яйця можна збивати вилкою, але оптимально – потужним блендером з відповідною насадкою. Не чекайте, поки вода зробить білок в'язким – швидко змішуйте яйця з сіллю та перцем відразу після додавання рідини.

Потім на розпечену пательню кладемо шматочок вершкового масла або влливаємо трохи оливкової олії. Обсмажуємо нашу яєчню з обох боків. Смакота готова - оцінять навіть гурмани!

Нагадаємо, яке яйце потрібно додати у вівсянку для підвищення харчової цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ